Tesla Motors – Hur Elon Musk och hans team gjorde elbilen cool och startade en teknologisk revolution

177.00 kr

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/4/b/elbilen.org/httpd.www/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 25
Category:

Product Description

Boken om Tesla Motors historia!

Tesla Motors är skriven av den amerikanske journalisten Charles Morris, verksam vid magasinet Charged EV. Översatt till svenska av Jessica Carleson.

Sedan Tesla Motors startades 2003 har de lyckats producera bilar som en del av industrins mest inflytelserika personer kallar de bästa på marknaden. Prestandan hos Tesla Model S är likvärdig med de mest respekterade lyxbilarna i sedanklassen. Under resans gång har Tesla Motors ändrat allmänhetens uppfattning om elbilar och, kanske ännu viktigare, inspirerat ett flertal mycket större aktörer inom bilindustrin att fördubbla sina insatser inom elbilsektorn. Men att bygga en praktisk elbil var till en början nära på utopiskt. Enorma mängder kapital krävdes bara för att ge sig in i leken. Därefter kom utmaningen att designa, bygga och marknadsföra en extremt komplex teknologisk vara, sköta ett nätverk av leverantörer, produktionsenheter, distributions- och servicekanaler, navigera genom en labyrint av reglementen och krav, och på något vis göra detta bättre än de gigantiska konglomerat som har varit i branschen i ett sekel. För att lyckas med detta var de även tvungna att förändra i stort sett varje steg i bilbranschen, från produktion, till försäljning. Den amerikanske journalisten Charles Morris har följt Tesla på nära håll under många år och berättar här om en skakig, men framgångsrik resa, som började hos ett par ingenjörer i Kalifornien, vilka insåg vad hemelektronikens nya litiumjon-batterier skulle kunna göra för bilindustrin.

Leveranstid: Mellan 2–4 dagar.

Pris: 149 kr + 28 kr i fraktkostnad.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tesla Motors – Hur Elon Musk och hans team gjorde elbilen cool och startade en teknologisk revolution”