Magasinet Elbilen

Fjader

Elbilen i Sverige

Elbilen i Sverige är ett magasin som i pappersformat distribueras över hela Sverige till butiker och prenumeranter. Och även i delar av Norge. Vi finns även i en digital utgåva på flera plattformar.

Vi testar, tipsar, intervjuar, rapporterar och hittar det senaste åt dig! Vår fantastiska formgivare paketerar sedan det till en överskådlig och snygg produkt. Det var så vi startade 2013, och vi kommer att fortsätta att erbjuda våra läsare de nya elbilarna i härligt fyrfärgstryck. När Rolex övergår till att bara tillverka digitala ur, ska vi också se över den analoga verksamheten. Det är lyxigt med magasin! Även om vår digitala utgåva också är toppen!

Vi kommer ut med tio nummer per år.

Du hittar tidningen i butiker, kiosker och på bensinstationer. Klicka här för att söka i din stad. 

Lättast är naturligtvis att slå till på en prisvärd prenumeration.

Gillar du digitala lösnummer, köp dem här:

Android_liten             Apple-liten

Ladda ner appen så hittar du alla nummer och även vårt systermagasin Allt om Elcyklar! (Några nummer är faktiskt helt gratis.)

Prenumeranter har det lyxigt:

Prenumererar du på papperstidningen ingår den digitala utgåvan. Mycket förmånligt! Ladda ner någon av ovanstående appar och registrerar dig under fliken “Pappersprenumerant”. Använd ditt postnummer och prenumerationsnummer. Enkelt. Blir det strul, kolla den här guiden.

Vill du som prenumerant läsa tidningen på din dator, kilar du över till biblioteket:

flera nummer

Vi finns även här:

Readly_logo_pos               amrpj5fnnyi4wsivvezz

Men då måste du abonnera på en mängd tidningar.